Sprinkussens voor de kinderen overdekt
 
3 December het volgende vrijpodium radio Valencia vanaf 14.30 uur weer diverse artiesten in onze drank gelegenheid aan het Gaarshof 5 2321 in Meer. Entree GRATIS.

Lady Marie presenteerde op zondag 27 augustus haar laatste uitzending bij Radio Valencia
Op zondag 27 augustus 2017 presenteerde Lady Marie haar laatse uitzending bij het Vlaamse radiostation Radio Valencia. Ze staat bekend als de oudste en vrolijkste Dj van Nederland en Belgie. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur blikt het radiostation uit Meer met haar terug op bijna 30 jaar radio maken. Jarenlang presenteerde ze op maandag haar programma "Tussen de soep en de patatten". De afgelopen jaren werd dat gereduceerd tot een uurtje op zondag met "Na de soep en patatten".
Het programma zat altijd boordevol met vinyl plaatjes voor de wat oudere, zieken en alleenstaande mensen. Marie kreeg landelijk bekendheid in programma’s Man bijt hond, Omroep Brabant en de Vlaamse Regionale Tv. Na 30 jaar gaat ze zoals ze zelf zegt met pensioen en hoopt ze nog lang te genieten van Radio Valencia aan de andere kant van de Radio. Via deze weg wil ze natuurlijk graag al haar luisteraars, collega's en vele artiesten bedanken voor de jarenlange support. Ook wil natuurlijk Radio Valencia haar bedanken voor haar jarenlange inzet namens het gehele team.